Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü şiş görmek

Rüyada yüzü şiş görmek

Rüyada yüzü şiş görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına delalet eder.

Rüyada yüzü şiş gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada yüzün şiştiğini görmek özel hayatında mutlu olacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada yüzünde şişlik görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine yorulur.

Rüyada kendi yüzünü şişmiş görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiş yüz görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü şiş görmek geçim derdinin kalmayacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, insanlara yardım edeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada yüzü şişmiş görmek rahatının yerinde olacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments