Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü şiş görmek

Rüyada yüzünü şiş görmek

Rüyada yüzünü şiş görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, çok zarar göreceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü şiş gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzla ilgili güzel fikirleriniz olabilir.

Rüyada yüzünde şişlik görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada şiş yüz görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü şişmiş görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, ona kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yüzü şişmiş görmek zor bir durumda kalacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü şiş görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü şiş görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments