Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu gördüyseniz:

  • Diplomatik davranmayı başarıp alttan alabilirseniz projenizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada şiş yüz görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüz şişmesi görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü şiş görmek onlara hocalık edeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına işarettir.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, kazancı arttıracağına inanılır.

Rüyada yüzünde şişlik görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada şişmiş yüz görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü şişmiş görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments