Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiş yüz görmek

Rüyada şiş yüz görmek

Rüyada şiş yüz görmek takdir edilen kişi olacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada şiş yüz gördüyseniz:

  • Kısa masafeli yolculuklar ya da ziyaretler belli anlaşmaların neticelenmesinde veya belli kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü şiş görmek hayırlı haberler getireceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada şiş yüz görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada yüz şişmesi görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, anne baba dualarının alınacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada yüzü şiş birini görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments