Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün şiştiğini görmek

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek gülen yüzünün solacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün şiştiğini gördüyseniz:

  • İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak.

Rüyada kendi yüzünü şişmiş görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünü şiş görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, şansının kendinden yana olacağına delalet eder.

Rüyada şişmiş yüz görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yüzünü şişmiş görmek prestij kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, huzur içinde yatacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments