Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü tırmalamak

Rüyada yüzü tırmalamak

Rüyada yüzü tırmalamak gönül işlerinin hareketleneceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü tırmalamak gördüyseniz:

  • Rollerin değişmesini sağlamak hoşunuza gidecek.

Rüyada birinin yüzünü tırmalamak işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü tırmalamak ele geçen fırsatların hayır getireceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada yüzü tırmalamak hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine işaret eder.

Rüyada yüz tırmalamak yüzünün her daim güleceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına inanılır.

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine rivayet eder.

Rüyada farenin tırmaladığını görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada köpeğin tırmaladığını görmek ona kavuşacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza delalet eder.

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, tamamlanmadan kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments