Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz tırmalamak

Rüyada yüz tırmalamak

Rüyada yüz tırmalamak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, iş hayatının düzeleceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüz tırmalamak gördüyseniz:

  • Sevgilinizle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Rüyada birinin yüzünü tırmalamak kötü günlerini arkasında bırakacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine delalettir.

Rüyada yüzü tırmalamak içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, kişinin fakirleşeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine işaret eder.

Rüyada yüzünü tırmalamak yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüz tırmalamak uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına tabir olunur.

Rüyada kedi tırmalamak kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, hastalıklara şifa bulunacağına tabir olunur.

Rüyada köpek tırmaladığını görmek başarılarının sürekli olacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini tırmalamak maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Rüyada farenin tırmaladığını görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments