Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını gördüyseniz:

  • Olaylara yaklaşımınızın elinizden geldiğince zarif olmasında fayda var.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek kendisini işine veremeyeceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işaret eder.

Rüyada kedi tırmalamak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, her şeyin yenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü tırmalamak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini tırmalamak gözünü en yukarılara dikeceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments