Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tırmalamak

Rüyada birini tırmalamak

Rüyada birini tırmalamak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini tırmalamak gördüyseniz:

  • Ağzınızdan kaçırmanız durumunda aleyhinize kullanabilecek kişiler olabilir.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada kedi tırmalamak hayal gibi bir hayat yaşayacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine delalettir.

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada birini tırmaladığını görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Rüyada köpek tırmaladığını görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, koyu sohbetler edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüz tırmalamak ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin tırmaladığını görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments