Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü sivilceli görmek

Rüyada birinin yüzünü sivilceli görmek

Rüyada birinin yüzünü sivilceli görmek güzel bir hayatı olacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, hasta ve zor geçireceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü sivilceli gördüyseniz:

  • Sizi yanılmaya ya da yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler veya gruplar olabilir.

Rüyada yüzünü sivilce dolu görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işarettir.

Rüyada yüzünü sivilceli görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, bilgi ile donanacağına inanılır.

Rüyada sivilceli yüz görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, hayırlı günlerin geleceğine, ufkunun açılacağına inanılır.

Rüyada eşinin yüzünde sivilce görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek büyüleyeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada yüzünde sivilce olduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments