Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde sivilce olduğunu görmek

Rüyada yüzünde sivilce olduğunu görmek

Rüyada yüzünde sivilce olduğunu görmek dertlerin günden güne artacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce olduğunu gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar, tartışmacı kişiler veya sizin asla davranmayacağınız şekilde davrananlar sizi kızdırabilir.

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada eşinin yüzünde sivilce görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünde sivilce görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde sivilce görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü sivilcelenmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde sivilce görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments