Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde sivilce patlatmak

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak gördüyseniz:

  • İş ortamında veya ortamınızda bir tartışma olabilir.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, kişisel problemlerini çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sivilcenin patlamasını görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada kafada sivilce patlatmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada sivilceyi patlatmak aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, aile hayatının bozulacağına delalettir.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, insanlarla bir araya geleceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada sivilce patlatmak birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına yorulur.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments