Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü sivilce dolu görmek

Rüyada yüzünü sivilce dolu görmek

Rüyada yüzünü sivilce dolu görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü sivilce dolu gördüyseniz:

  • Sizi sinirlendirmeye ya da manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yüzünü sivilce dolu görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada sivilceli yüz görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde büyük sivilce görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, karın artacağına yorulur.

Rüyada yüzü sivilceli olmak içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının yüzünde sivilce görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada yüzü sivilcelenmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments