Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivilceli yüz görmek

Rüyada sivilceli yüz görmek

Rüyada sivilceli yüz görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, üzerinde kafa yoracağına inanılır.

Rüyada sivilceli yüz gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hareketlerine veya yapmak istedikleri şeylere müdahale şansınız olmayabilir.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek daha çok kazanç elde edeceğine, muradına eremeyeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada yüzünde sivilce görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, elini haramdan uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzünü sivilceli görmek vefalı bir insan olacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün sivilceli olduğunu görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünü sivilceli görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, işlerin bir anda azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments