Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, yolunun açık olacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Hatalı kararlar vermeniz veya dalgınlıkla yanlış şeyler yapmanız olasıdır.

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü çok sivilceli görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, büyük bir işin sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, yeni hobiler edinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünde sivilce görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivilceli yüz görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments