Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Belli kararlarınız, planlarınız ya da işlerinizle ilgili endişeleriniz veya şüpheleriniz olabilir.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, malını ve parasını sağlama alacağına delalettir.

Rüyada yüzünde büyük sivilce görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü çok sivilceli görmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde sivilce görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine işarettir.

Rüyada yüzünü sivilceli görmek yeni iş kollarına girileceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, hasta ise iyileşeceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kendi yüzünde sivilce görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde bir sürü sivilce görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments