Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, onlara değer vereceğine işaret eder.

Rüyada başkasının yüzünü şiş gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar nedeniyle işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde şişlik görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işarettir.

Rüyada şiş yüz görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü şiş görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü şişmiş görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüz şişmesi görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, hem verimi yükselteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments