Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzün şiştiğini görmek

Rüyada yüzün şiştiğini görmek

Rüyada yüzün şiştiğini görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, riske atılacağına yorulur.

Rüyada yüzün şiştiğini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada şişmiş yüz görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulur.

Rüyada yüzünde şişlik görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, sorunlarının da son bulacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüz şişmesi görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü şişmiş görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada yüzünü şişmiş görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü şiş görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments