Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü gözü şiş görmek

Rüyada yüzü gözü şiş görmek

Rüyada yüzü gözü şiş görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, sohbetinin bozulacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına yorulur.

Rüyada yüzü gözü şiş gördüyseniz:

  • Diğerlerine karşı çıkılsa da, siz kendi ihtiyaçlarınızı dile getirmekte ısrar edebilirsiniz.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada birinin gözünün şiştiğini görmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, nefsine yenileceğine delalet eder.

Rüyada şişmiş göz görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, karısının çok mutlu olacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada gözleri şiş görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek mutluluk bulacağına, işlerinin hemen hallolacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada gözlerini şiş görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi gözünü şiş görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, çok sevinçli haberler alacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments