Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü şişmiş görmek

Rüyada yüzünü şişmiş görmek

Rüyada yüzünü şişmiş görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, zorluklarını aşacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, üzüleceğine ve kırılacağına yorulur.

Rüyada yüzünü şişmiş gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız da bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzünü şiş görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde şişlik görmek yeni şeyler keşfedeceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü şiş görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünün şiştiğini görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü şişmiş görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, giden birinin geri döneceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının yüzünü şiş görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments