Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü morarmış görmek

Rüyada birinin yüzünü morarmış görmek

Rüyada birinin yüzünü morarmış görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, sıkıntıların biteceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüzünü morarmış gördüyseniz:

  • Planlarınızı sunmanız ya da doğru şekilde tanıtımını yapmanız destek bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada birinin yüzünü morarmış görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde morluk görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzü morarmış insan görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işarettir.

Rüyada morarmış yüz görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet eder.

Rüyada annenin yüzünü mor görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, rızık bolluğu içinde olacağına işaret eder.

Rüyada yüzü mor birini görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine delalet eder.

Rüyada ölünün yüzünü mor görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments