Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada morarmış yüz görmek

Rüyada morarmış yüz görmek

Rüyada morarmış yüz görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada morarmış yüz gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yüzü morarmış birini görmek temize çıkacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzünü morarmış görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünü mor görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin yüzünü mor görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına yorulur.

Rüyada yüzünü morarmış görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada morarmış yüz görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, istemediği halde borçlanacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde morluk görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü morarmış görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments