Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü gözü morarmış görmek

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, doğru karar veremeyeceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, günahlarının affedileceğine, işlerinin kötüye gideceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü gözü morarmış gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada göz altını mor görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, yolunun hep açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gözünü morarmış görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, çok güzel günler görüleceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada gözleri morarmış görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerinin altını mor görmek bolluğa kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine inanılır.

Rüyada göz morartmak yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına yorulur.

Rüyada morarmış göz görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözü morarmış görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, yeni başlangıçların yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments