Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü morarmış insan görmek

Rüyada yüzü morarmış insan görmek

Rüyada yüzü morarmış insan görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, dertlerinin günden güne artacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü morarmış insan gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmeseniz de, karşı taraf fazlasıyla gayret göstereceğe benziyor.

Rüyada yüzü morarmış insan görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzünü mor görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, malının ve parasının da artacağına işarettir.

Rüyada ölünün yüzünü mor görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine yorulur.

Rüyada mor yüz görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, itibar göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü morarmış görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü morarmış birini görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünü morarmış görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, helal rızka kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments