Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünde morluk görmek

Rüyada birinin yüzünde morluk görmek

Rüyada birinin yüzünde morluk görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, doğru işler yapacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde morluk gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünü mor görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber inanılır.

Rüyada birinin yüzünü morarmış görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, bir araya geleceğine, başarının düşeceğine işaret eder.

Rüyada mor yüz görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzünde morluk görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü mor birini görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada annenin yüzünü mor görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü morarmış görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments