Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü mor birini görmek

Rüyada yüzü mor birini görmek

Rüyada yüzü mor birini görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, yardımının olacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına alamet eder.

Rüyada yüzü mor birini gördüyseniz:

  • Bazı konulara inançlı yaklaşımınızın olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada eşinin yüzünü mor görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, kendi kabuğuna çekileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzü morarmış insan görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada ölünün yüzünü mor görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde morluk görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü mor birini görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada yüzü morarmış görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada annenin yüzünü mor görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments