Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yüzünü mor görmek

Rüyada ölünün yüzünü mor görmek

Rüyada ölünün yüzünü mor görmek yokluk içine düşeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünü mor gördüyseniz:

  • İnsanlar getirdiğiniz önerilere veya tavsiyelere yorum yapma konusunda ketum olabilirler.

Rüyada ölünün yüzünü mor görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada mor yüz görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, dünya malına kavuşulacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin yüzünü mor görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına işarettir.

Rüyada birinin yüzünde morluk görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına delalet eder.

Rüyada yüzü morarmış görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü mor görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, ilim irfan öğreneceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada yüzü morarmış birini görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments