Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin yüzünü mor görmek

Rüyada annenin yüzünü mor görmek

Rüyada annenin yüzünü mor görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin yüzünü mor gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işleri ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

Rüyada annenin yüzünü mor görmek büyük bir işe kavuşacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına yorulur.

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, içine kapanacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işaret eder.

Rüyada yüzü morarmış görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine inanılır.

Rüyada birinin yüzünde morluk görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüzünü mor görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, anlaşmalardan cayılacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin yüzünü mor görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada yüzünü morarmış görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments