Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, terslik yaşayacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzünü kırışık gördüyseniz:

  • Aynı durum iş hayatı veya finansal başlıklı konularda da yaşanabilir, yani işler yavaşlayabilir veya beklentiler karşılanmayabilir.

Rüyada yüzünü kırışık görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde kırışık görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, esenliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine işaret eder.

Rüyada kırışık yüz görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına delalettir.

Rüyada yüzü kırışık görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, hoşgörülü biri olunacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kimseye minnet etmeyeceğine yorulur.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kötü günler yaşayacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments