Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde kırışık görmek

Rüyada yüzünde kırışık görmek

Rüyada yüzünde kırışık görmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde kırışık gördüyseniz:

  • Yapacağınız kural dışı şeyler büyük hatalar olarak karşınıza dikilebilirler.

Rüyada kırışık yüz görmek tamamen içine kapanacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine yorulur.

Rüyada yüzünü kırışık görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işarettir.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, daima secde ve şükür edeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yüzü kırışık görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine inanılır.

Rüyada yüzünde kırışık görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, dertlerine çare bulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments