Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü kırışık gördüyseniz:

  • Ufak tefek işler için emek harcamaya gerek olmayabilir.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek zenginliğe sahip olunacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine inanılır.

Rüyada yüzü kırışık görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde kırışık görmek isteklerine kulak vereceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüzünü kırışık görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kısmetin kapanacağına delalet eder.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek istenmeyen bir yolculuğa, huzursuzlukların sona ereceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırışık yüz görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments