Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırışık yüz görmek

Rüyada kırışık yüz görmek

Rüyada kırışık yüz görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırışık yüz gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına alamet eder.

Rüyada yüzü kırışık görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü kırışık görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde kırışık görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kırışık yüz görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments