Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde kırışıklık görmek

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde kırışıklık gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada yüzünü kırışık görmek içini açmaya karar vereceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada yüzü kırışık görmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına delalettir.

Rüyada yüzünde kırışık görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, alın terinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada kırışık yüz görmek atılım yapacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments