Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü kırışık görmek

Rüyada yüzü kırışık görmek

Rüyada yüzü kırışık görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yüzü kırışık gördüyseniz:

  • Romantik ilişkiler moral olarak olumlu etki yapabilir.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek bir yandan cenaze olacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırışık yüz görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü kırışık görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işaret eder.

Rüyada yüzü kırışık görmek aradığı çareleri bulacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, dualarının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde kırışık görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments