Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kazancının daha da artacağına, artık daha dikkatli davranacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmamanız, size maddi veya manevi bedeller ödetebilecek macera veya arkadaşlıklara eğilim duymanıza neden olabilir.

Rüyada yüzü kırışık görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek iyi konumlara geleceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek bahtının açık olacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde kırışık görmek şerefli bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, işlerinin yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek çok hayırlı günler görüleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kırışık yüz görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, adını herkese duyuracağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü kırışık görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, ticarette zarar edeceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments