Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü kırışık görmek

Rüyada yüzünü kırışık görmek

Rüyada yüzünü kırışık görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü kırışık gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz, sonuna kadar takip etmelisiniz.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine işarettir.

Rüyada kırışık yüz görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü kırışık görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü kırışık görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, iftiraya maruz kalınacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde kırışık görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments