Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü görememek

Rüyada birinin yüzünü görememek

Rüyada birinin yüzünü görememek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü görememek gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, gayrimenkulle ilgili olumlu haberler alabilir veya imajınızı değiştirebilirsiniz.

Rüyada insanın yüzünü görememek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü görememek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı yorulur.

Rüyada birinin yüzünü görememek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek daha iyi imkânlara sahip olacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada insanların yüzünü görememek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, patron koltuğuna yükseleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments