Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin yüzünü görememek

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, umutlarının biteceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek gördüyseniz:

  • İşiniz veya sağlığınızla bağlantılı bazı işleriniz veya ilişkileriniz aniden rayına oturmaya başlayabilir.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek psikolojik olarak toparlanacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına delalet eder.

Rüyada insanın yüzünü görememek bereketli yağmurlara, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü görememek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kişinin yüzünü görememek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işarettir.

Rüyada insanların yüzünü görememek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments