Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanın yüzünü görememek

Rüyada insanın yüzünü görememek

Rüyada insanın yüzünü görememek evindeki huzurunun yerine geleceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanın yüzünü görememek gördüyseniz:

  • Olaylar netlik kazanınca sizinle aynı şeylerden zevk alan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada insanların yüzünü görememek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, çok rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada insanın yüzünü görememek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada yüzünü görememek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kişinin yüzünü görememek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü görememek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments