Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü görememek

Rüyada yüzünü görememek

Rüyada yüzünü görememek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü görememek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa aktarmanız kolaylaşabilir.

Rüyada birinin yüzünü görememek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına alamet eder.

Rüyada insanın yüzünü görememek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya yorulur.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine yorulur.

Rüyada yüzünü görememek pek az kazanç getireceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine yorulur.

Rüyada insanların yüzünü görememek böylece aynı hataları yapmayacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, üzüntülerin gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, malını ve canını riske edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına işarettir.

Rüyada kişinin yüzünü görememek acı veren kazalara, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments