Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, kazançlı işler yapılacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına yorulur.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek gördüyseniz:

  • En iyi sonuçları elde etmek istiyorsanız yavaş ilerlemelisiniz.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada kişinin yüzünü görememek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına delalettir.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına delalet eder.

Rüyada insanın yüzünü görememek helal ve bol rızka kavuşacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada insanların yüzünü görememek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü görememek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments