Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek

Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek

Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, yeni bir makama sahip olunacağına, meşakkate düşeceğine, söylediklerinin çıkacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, kafa karışıklıkları, yanılgılar veya yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek aşının da çoğalacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, hüsrana uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek yaşamındaki engellerin kalkacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına tabir olunur.

Rüyada insanların yüzünü görememek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada insanın yüzünü görememek işlerinde çok başarılı olacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü görememek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına işarettir.

Rüyada kişinin yüzünü görememek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments