Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin yüzünü görememek

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek beklediklerini duyacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek gördüyseniz:

  • Rekabetçi kişiler içinizdeki rekabet duygusunu uyandırabilir.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek rızkının çoğalacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalet eder.

Rüyada kişinin yüzünü görememek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, ömrünün uzun olacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü görememek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, uzun uzun dalıp gideceğine delalettir.

Rüyada insanın yüzünü görememek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada insanların yüzünü görememek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments