Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanların yüzünü görememek

Rüyada insanların yüzünü görememek

Rüyada insanların yüzünü görememek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanların yüzünü görememek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı kurabilir ya da bazı işleri yapmanızın asıl nedeni olabilir.

Rüyada insanların yüzünü görememek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada insanın yüzünü görememek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kişinin yüzünü görememek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına işarettir.

Rüyada birinin yüzünü görememek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek karşısına iyi insanların çıkacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments