Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzüne bakmak

Rüyada birinin yüzüne bakmak

Rüyada birinin yüzüne bakmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne bakmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir kaynaktan gelen ilginç bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada bir insanın yüzüne bakmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin yüzüne bakmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada ölünün yüzüne bakmak yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada ölü yüzüne bakmak sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine işarettir.

Rüyada yüzüme bakmak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına inanılır.

Rüyada yüze bakmak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne bakmak büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet eder.

Rüyada yüz yüze bakmak yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments