Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze bakmak

Rüyada yüze bakmak

Rüyada yüze bakmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına alamet eder.

Rüyada yüze bakmak gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirecek potansiyel söz konusu, yeteneklerinizi göstermelisiniz.

Rüyada yüzüme bakmak bol muhabbette kalacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada ölü yüzüne bakmak büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işarettir.

Rüyada yüz yüze bakmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine yorulur.

Rüyada ölünün yüzüne bakmak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına inanılır.

Rüyada yüzüne bakmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işarettir.

Rüyada yüze bakmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kariyerinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzüne bakmak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin yüzüne bakmak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments