Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yüzüne bakmak

Rüyada ölünün yüzüne bakmak

Rüyada ölünün yüzüne bakmak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına yorulur.

Rüyada ölünün yüzüne bakmak gördüyseniz:

  • Yakında, sizin için en önemli şeyi belirledikten sonra daha rahat ilerleyebileceksiniz.

Rüyada ölünün yüzüne bakmak toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, sorumlulukların azalacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü yüzüne bakmak çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzüne bakmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, oğlu evli ise boşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze bakmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, iş hayatında saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz yüze bakmak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yüzüme bakmak kişinin her türlü zenginliğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına tabir olunur.

Rüyada bir insanın yüzüne bakmak üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kendisiyle de gururlanacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüne bakmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments