Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin yüzüne bakmak

Rüyada sevgilinin yüzüne bakmak

Rüyada sevgilinin yüzüne bakmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sağlığını geri kazanacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, bir anda yükseleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin yüzüne bakmak gördüyseniz:

  • Gereksiz veya yüksek meblağlı harcama ya da borçlardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada sevgilinin yüzüne bakmak çevresindekilerle arasının açılacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanın yüzüne bakmak günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada yüzüme bakmak mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sorunlarının sona ereceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına yorulur.

Rüyada ölünün yüzüne bakmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, maddi durumunun düzeleceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü yüzüne bakmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yüz yüze bakmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne bakmak herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne bakmak etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments