Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü yüzüne bakmak

Rüyada ölü yüzüne bakmak

Rüyada ölü yüzüne bakmak yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü yüzüne bakmak gördüyseniz:

  • Bazı olayları kendilerine göre yönlendirmeye çalışan kişilere bunu yapmamalarını söyleme çabanız nafile olabilir.

Rüyada ölünün yüzüne bakmak konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine işaret eder.

Rüyada ölü yüzüne bakmak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yüz yüze bakmak kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze bakmak üzüntülerinin sona ereceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüzüne bakmak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzüne bakmak manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne bakmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzüne bakmak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments