Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne bakmak

Rüyada yüzüne bakmak

Rüyada yüzüne bakmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, ayrılık yaşanacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne bakmak gördüyseniz:

  • Yeni bir planı yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada yüz yüze bakmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne bakmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, patron koltuğuna geçeceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada bir insanın yüzüne bakmak işlerinin bu yüzden aksayacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne bakmak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, üzüntülerinin biteceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze bakmak huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, girişimlerde bulunacağına, önünün açık olacağına delalet eder.

Rüyada yüzüme bakmak borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, yenileceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada ölü yüzüne bakmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün yüzüne bakmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments